Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Priser og Betingelser

 

Vi skal gøre opmærksom på, at hvis der ikke er reklamationsret på produktet vil der blive faktureret kr. 900,- inkl. moms for besøget, hvilket dækker 1. besøg på din adresse inkl. 30 minutters arbejde og teknikerens forberedelse af servicen på dit produkt.
Ved yderligere tidsforbrug vil der blive faktureret kr. 200 inkl. moms pr. påbegyndt kvarter samt de anvendte reservedele. 

Der afregnes ved besøget, og teknikeren tager kontant, Dankort, MasterCard, Visa samt Mobilepay.

Hvis man ikke er hjemme, trods aftale eller servicen ikke er omfattet af reklamation, grundet f.eks. en defekt vandhane, fejltilslutning, rensning af filtre, udtagning af BH bøjler, osv. vil man blive faktureret kr. 900,- inkl. moms.

Skulle du ikke få brug for vores assistance bedes du kontakte os senest dagen før besøget.

Ad hensyn til teknikerens helbred og gældende arbejdsmiljøregler, skal vi skal bede dig sørge for at der er fri adgang til produktet der skal repareres og om nødvendigt, at produktet er trukket ud.

Persondatapolitik:

For at kunne indgå aftale med os, skal du som minimum oplyse:

  • Navn

  • Adresse 

  • E-mailadresse

  • Telefon/mobilnummer

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Har du oprettet et login til at kunne foretage selvbetjening hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os herom.

Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre. Nogle gange efter din ordre er gennemført, sender vi dig en forespørgsel om at anmelde din købsoplevelse.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til CJ Hvidevareservice Aalborg ApS via e-mail service (a) cjhvidevareservice.dk

undefined