Spar strøm juleaften

17-12-2019

Det vil tage ingen tid at efter madlavning til juleaften før komfuret bliver beskidt. At man blot har opmærksomheden på noget andet, kan det resultere at kartoflerne koger over og så er skaden sket. At rengøre komfuret er derfor en tilbagevendende opgave, som er umulig at komme udenom. Men tiden brugt på rengøring af dit komfur kan formindskes ved at bruge disse metoder, for at få et rent køkken på rekordtid. Læs med, og lær hvordan du kan bruge mindre tid på rengøring og bedre udnyttelse af dit komfur.

undefined

Udnyt plads i ovnen

Når der skal laves mad til juleaften, kan du spare op til 60% af elforbruget ved at tilberede maden som skal have samme temperatur på samme tid såsom tilberedning af kød og kartofler. Temperaturen og smagen på maden vil være den samme. Du kan endda bruge 20 C mindre end opskriften oplyser, ved brug af varmluft. Så er julen blevet lidt billigere.

Tø maden op og spar strøm

Du kan spare yderligere 30% ved tilberedning af en optøet steg end én frossen. Det vil også smage af mere. Dette kan du gøre ved at lægge kødet på en tallerken i køleskabet og lad den tø. Gør det i god tid, så kødet har tid til at tø op.

undefined

Bonus

Når du er færdig med at tilberede flæskestegen og skal gøre ovnen ren, har du nu et professionelt middel til at få en ren ovn.

Hvis du vil sørge for at få ovnen gjort ordentligt rent op til jul, så er dette et kvalitetsprodukt til billige penge. Og så rækker mængden også til efter jul. Måske endda til påske.

Ovnrensen er også velegnet til din grill, så den kan blive helt sommerklar. Stop med madrester på rist og plader, så det eneste flæskesteg du skal tænke over, er det der står på din tallerken.

Køb her

Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.