Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Hvidevareservice og reparation

Vi udfører reparation og service af alle typer hvidevarer i hele Nordjylland, fra Skagen til Hobro og vestpå i Thy og Mors området.

Med mange års erfaring er vi det sikre valg, når din hvidevare er gået i stykker. Vores teknikere bor lokalt, så du betaler ikke yderligere for et servicebesøg, uanset hvor i området du bor. Som eksperter tager vi typisk en højere start- og timepris end din lokale reparatør, men det viser sig oftest at valget af os i sidste ende er billigst. Det skyldes, at vi med vores ekspertise præcist ved hvordan vi skal gribe opgaven hurtigt an, samt at vi gennem vores samarbejder køber reservedele direkte hos producenterne.

undefined

Vi er nemlig autoriseret servicepartner for mere end 50 producenter, hvilket betyder at vi er de eneste der må reparere på produktet inden for de 2 års reklamationsret, hvis reklamationsretten skal opretholdes. Det giver os en masse erfaring på produkterne og sikrer os, at vi har den fornødne viden så vi i de fleste tilfælde kan have relevante reservedele med på forhånd. Faktisk, så reparerer vi 75% af alle produkter under vores første besøg.

Vi får ofte spørgsmålet, om det kan svare sig at reparere produktet. Der er selvfølgelig altid en række faktorer der spiller ind, såsom produktets alder, værdi og fejl-symptomer. Læs i øvrigt denne artikel, som belyser en række forhold man skal have med i overvejelserne.

Book en servicetekniker her på siden, eller kontakt os på 9818 2100.