Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Installation og Opsætning - Vaskerier

Vi har igennem mange år været det foretrukne valg til servicering af vaskerier. Med vores store erfaring og udvalg af reservedele kan vi servicere en bred vifte af brands og løsninger. Og så forstår vi hvor vigtigt det er, at have vaskeriet hurtig kørende igen og har en høj driftssikkerhed.

Samtidigt tilbyder vi ligeledes, som uafhængige og objektive leverandører, at rådgive i installation og opsætning af totalløsninger til de mindre vaskerier. Med udgangspunkt i vores viden og dine behov skræddersyer vi totalløsninger med vaskemaskiner, tørretumblere, betalings- og bookingsystemer, som passer lige netop til dig.

Det er vigtigt for os, at løsningen hverken bliver over- eller underdimensioneret, da det kan have konsekvenser for brugernes tilfredshed og den samlede økonomi.

Hvad angår økonomi, så tilbyder vi installation og opsætning af komplette løsninger med vaskemaskine, tørretumbler og betalingsanlæg ned til 30.000 inkl. moms. Vi tager altid en snak for at sikre os, at du får en løsning og de produkter, som passer til dine behov.

Efter installation og opsætning tilbyder vi dig en komplet serviceløsning på servicering af vaskeriet, således at driftsomkostningerne holdes nede og oppetiden oppe.

Ring og få en uforpligtende snak på 9818 2100.

undefined